Εμπορικό Φορτίο

Η γνώση και εμπειρία των 35 ετών στον τομέα μεταφοράς εμπορικού φορτίου, μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Μπορούμε να προσφέρουμε σε εσάς και την επιχείρησή σας πολλαπλές και προσωποποιημένες λύσεις μεταφορών που θα σας δώσουν την ανταγωνιστική διαφορά σε ένα διεθνές εμπορικό τοπίο.

Το οργανωμένο δίκτυο των αντιπροσώπων καθώς και το εκτελωνιστικό μας τμήμα, εξασφαλίζει την επί τόπου παρουσία εξειδικευμένων ανθρώπων τόσο στον λιμένα εκκίνησης όσο και στον λιμένα προορισμού. Η ομάδα μας επιτηρεί κάθε στάδιο της μεταφοράς καθώς και την γραφειοκρατική διεκπεραίωση της τελωνειακής διαδικασίας εξασφαλίζοντας έτσι για τους πελάτες μας ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα σε μια αγορά που συνεχώς διευρύνεται και αλλάζει.

Παρέχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας και έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα από ικανούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες εγγυόμαστε ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Εδώ και τρεις δεκαετίες εξυπηρετούμε τις μεταφορικές ανάγκες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ποικίλους τομείς της διεθνούς οικονομικής δραστηριότητας.

Ενημερωθείτε γρήγορα και εύκολα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς. Είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Αράχθου 7-9,
Μοσχάτο, 18346
Τηλέφωνο:+30 210 48 33 594-5
Fax:+30 210 48 33 355
Email:info[@]pot.gr