Ελαιόλαδο και ξηρές τροφές


Η μεταφορά ελαιόλαδου στο εξωτερικό αποτελεί μια από τις παλαιότερες και βασικότερες δραστηριότητες της εταιρείας μας. Η κατάρτιση μας όσον αφορά την αποστολή Ελαιόλαδου και Ξηρών Τροφών δε μπορεί να αμφισβητηθεί και στηρίζεται σε μία πείρα 30 ετών.

Αναλαμβάνοντας την συσκευασία του ελαιόλαδου η Palm Overseas Traffic εγγυάται το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας σε όλα τα στάδια της μεταφοράς.

Παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών καθώς και μεγάλο εύρος εξατομικευμένων επιλογών με σκοπό να προσαρμόσουμε την εκάστοτε μεταφορά στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μπορείτε να επιλέξετε είτε παραλαβή από τις αποθήκες των ανταποκριτών μας είτε να ζητήσετε παράδοση μέχρι την περιοχή στην οποία βρίσκεται ο παραλήπτης σας.

Το πελατολόγιο μας περιέχει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες και παραγωγούς στην Ελλάδα, που μας εμπιστεύονται για την εξαγωγή των προϊόντων τους σε όλο τον κόσμο καθώς και ιδιώτες οι οποίοι προμηθεύουν με παρθένο ελαιόλαδο τις απόδημες οικογένειές τους και τους φίλους τους στο εξωτερικό.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για την εξέλιξη της μεταφοράς σας.

Ενημερωθείτε γρήγορα και ευκολά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς. Είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Αράχθου 7-9,
Μοσχάτο, 18346
Τηλέφωνο:+30 210 48 33 594-5
Fax:+30 210 48 33 355
Email:info[@]pot.gr