Οικοσκευές και προσωπικά αντικείμενα


Η εταιρεία μας δραστηριοποιήθηκε ήδη από πολύ νωρίς στον τομέα της μεταφοράς οικοσκευών και προσωπικών αντικειμένων. Πρόκειται για μια υπηρεσία η οποία απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες που επιθυμούν να οργανώσουν μια μετακόμιση στο εξωτερικό όσο και σε εταιρικούς πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να μεταφέρουν εξοπλισμό και έπιπλα γραφείου.

Πλέον μετά από εμπειρία ετών είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συσκευασίας, παραλαβής, μεταφοράς και παράδοσης οικοσκευών και προσωπικών αντικειμένων αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα όλα τα στάδια της μεταφοράς μέχρι την πόρτα του πελάτη. Προσφέροντας μεγάλο εύρος εξατομικευμένων επιλογών προσαρμόζουμε την εκάστοτε μεταφορά στις ανάγκες του κάθε πελάτη αναλαμβάνοντας παράλληλα να σας καθοδηγήσουμε σε όλα τα στάδια της γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης εδώ και στον προορισμό.

Εγγυώμενοι την ασφάλεια και τη σωστή επιλογή μεταφορικών μέσων, αναλαμβάνουμε την μεταφορά της οικοσκευής σας και των προσωπικών σας αντικειμένων κατευθείαν στην πόρτα σας. Από καθημερινά αντικείμενα μέχρι και αντίκες μεγάλης αξίας, η Palm Overseas Traffic μπορεί να προσφέρει σε εσάς και την επιχείρησή σας την προσωποποιημένη λύση που αναζητείτε.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για την εξέλιξη της μεταφοράς σας.

Ενημερωθείτε γρήγορα και ευκολά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς. Είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Αράχθου 7-9,
Μοσχάτο, 18346
Τηλέφωνο:+30 210 48 33 594-5
Fax:+30 210 48 33 355
Email:info[@]pot.gr