Striving for fast delivery
Οι διεθνείς συνεργάτες μας

Οι διεθνείς συνεργάτες μας

Η Palm Overseas Traffic παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες logistics και προώθησης εμπορευμάτων παγκοσμίως από το 1983. Με πολυετή τεχνογνωσία, εμπειρία και επιχειρηματικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και διαχείριση σε όλη τη διαδικασία, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και έγκαιρη μεταφορά εμπορευμάτων. Εκτός από τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα, έχουμε δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων σε όλο τον κόσμο. Ακολουθούν μερικοί από τους διεθνείς συνεργάτες μας που μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με άριστη ποιότητα:

Kronos Shipping, Σικάγο, ΗΠΑ

Η εταιρεία Kronos International Shippers, Inc. ιδρύθηκε το 1978 στο Σικάγο του Ιλινόις για να καλύψει τις διεθνείς ναυτιλιακές ανάγκες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Από τότε, έχει επεκτείνει τις εξειδικευμένες διεθνείς ναυτιλιακές υπηρεσίες της σε χώρες όπως η Σερβία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Αλβανία, η Κροατία και το Μαυροβούνιο, μεταξύ άλλων. Μαζί με ένα παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων και δορυφορικών γραφείων σε κάθε πόλη προορισμού, η Kronos International Shippers, Inc. παρέχει στους καταναλωτές το πιο ολοκληρωμένο και κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών για την αποτελεσματική εγγύηση των αποστολών έναντι οποιασδήποτε επιπλοκής που θα μπορούσε να προκύψει κατά τη διάρκεια της διεθνούς αποστολής τους.

Hermes Overseas Shipping, Μόντρεαλ, Καναδάς

Η Hermes Overseas Traffic Inc. χειρίζεται πλήρη φορτία εμπορευματοκιβωτίων (FCL) ή λιγότερα από φορτία εμπορευματοκιβωτίων (LCL) κυρίως από και προς την Ελλάδα (λιμάνι του Πειραιά), προσφέροντας πλήρη υπηρεσία Door to Door ή Door to Port από οπουδήποτε στον Καναδά προς οπουδήποτε στον κόσμο. Με κύριο στόχο την ασφάλεια και την έγκαιρη παράδοση, παρουσιάζεται με μεγάλη υπερηφάνεια ως ένα από τα φημισμένα ναυτιλιακά και μεταφορικά πρακτορεία που προσφέρουν εκκαθάριση, προώθηση και υπερπόντια ναυτιλία με υπηρεσίες μετεγκατάστασης προσωπικών αντικειμένων, οικιακών αγαθών, ηλεκτρικών συσκευών και αυτοκινήτων στον τελικό προορισμό.

Hermes Shipping, Μελβούρνη, Αυστραλία

Η Hermes Overseas Baggage Agency Pty Ltd είναι μια εταιρεία με έδρα την Αυστραλία που ιδρύθηκε στη Μελβούρνη το 1964. Ειδικεύεται στη διακίνηση προσωπικών και οικιακών αντικειμένων, καθώς και γενικού και εμπορικού φορτίου. Η Hermes Shipping προσφέρει υπηρεσίες τόσο θαλάσσιας όσο και αεροπορικής μεταφοράς και καλύπτει αντικείμενα που κυμαίνονται από μικρά δέματα έως μπαούλα, ξύλινα κιβώτια και πλήρη φορτία εμπορευματοκιβωτίων. Η εταιρεία είναι εγκεκριμένη από την Αυστραλιανή Τελωνειακή Υπηρεσία και την Αυστραλιανή Υπηρεσία Καραντίνας και Επιθεώρησης για να χειρίζεται όλες τις πτυχές του εκτελωνισμού εισαγόμενων εμπορευμάτων και εξυπηρετεί τόσο αποστολές FCL (πλήρες φορτίο εμπορευματοκιβωτίου) όσο και αποστολές LCL (λιγότερο από φορτίο εμπορευματοκιβωτίου).

Hermes International Movers, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Η Hermes International Movers έχει εμπειρία σε όλες τις πτυχές της ναυτιλίας στο εξωτερικό, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών ναυτιλίας, από ολοκληρωμένες υπηρεσίες από πόρτα σε πόρτα μέχρι τη μεταφορά οχημάτων και όλα τα ενδιάμεσα, με επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό. Οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρεία για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή για να ζητήσουν προσφορά καλώντας τον αριθμό χωρίς χρέωση ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

World Wide Shipping Services, Σίδνεϊ, Αυστραλία

Η World Wide Shipping Services είναι ναυτιλιακός πράκτορας και εταιρεία μεταφορών με 30+ χρόνια λειτουργίας στην Αυστραλία. Η εταιρεία έχει εμπειρία σε όλες τις πτυχές της διεθνούς ναυτιλίας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Kronos International Shipping: Toronto, Canada

ΗKronos International Shippers Inc. είναι μια μικρή καναδική, διεθνής ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1982 στο Τορόντο. Διαθέτει έντονη τεχνογνωσία για όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες, συμπεριλαμβανομένης της μετακίνησης ολόκληρων νοικοκυριών, οχημάτων, εμπορικών αγαθών, εισαγωγών και εξαγωγών. Η εταιρεία λειτουργεί στις δικές της εγκαταστάσεις 10.000ft2 , οι οποίες είναι εξοπλισμένες με πολλαπλές ισόγειες πόρτες αποβάθρας και πόρτες αποβάθρας σε επίπεδο φορτηγού, περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα και ράφια. Αν και η έδρα της εταιρείας είναι στο Τορόντο, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί όλο τον Καναδά.

Η Palm Overseas Traffic είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της με τις καλύτερες εταιρείες logistics και μεταφοράς εμπορευμάτων παγκοσμίως, ώστε να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Δεσμευόμαστε να οικοδομούμε και να διατηρούμε ισχυρές σχέσεις με τους συνεργάτες μας, καθώς πιστεύουμε ότι αυτό είναι το κλειδί για την παροχή άριστης εμπειρίας στον πελάτη